Niet alle advertenties in de PC Gaming Show er kunnen advertenties verschijnen Felici. In het geval van Mensheid, de RTS gemaakt door amplitude Studios samen met de gemeenschap diende het virtuele podium van de conferentie om het uitstel van de titel aan te kondigen 2021. Tegelijkertijd kondigde de ontwikkelaar de opening van het programma aan Open dev.

OpenDev is een platform dat momenteel deel uitmaakt van Open Beta, waar gebruikers drie scenario's kunnen selecteren om aan bij te dragen. Elk van deze scenario's wordt een magazijn waar iedereen door middel van fasen kan bijdragen aan de ontwikkeling van de mensheid testen en feedback, om vervolgens tot een eindonderzoek te komen dat vervolgens rechtstreeks naar Amplitude wordt gestuurd.

Le inscripties naar de OpenDev-bèta blijft open tot Juni 26 2020.