Star Wars Squadrons, de nieuwe titel van Electronic Arts, wordt getoond in een eerste trailer. Geopenbaarde gameplay, releasedatum en prijs.

In deze nieuwe videogame-iteratie van de beroemde ruimtesaga zullen we de rol spelen van een geweldige gevechtspiloot. Je kiest partij voor zowel het rijk als de Nieuwe Republiek, organiseert je aanvalsstrategie en raakt vervolgens zoveel mogelijk ruimteschepen.

La sigle spelerscampagne zal plaatsvinden na de Battle of Endor, dan aan het einde van Episode VI, en je kunt beide spelen als piloot voor de Vanguard van de New Republic, wat voor i Titan van het rijk. Personalisatie van je personage bevestigd.

First person dogfight-mechanica bevestigd met 5v5 multiplayer-gevechten, VR-ondersteuning ook op PS4 en de cross-play tussen console en pc.

Star Wars Squadrons zijn beschikbaar vanaf 2 oktober voor 39,99 euro en EA Access- en Origin Access Basic-abonnees krijgen 10% korting.