Warner Bros. Games en al zijn IP's en licenties zijn te koop aangeboden. In de afgelopen dagen was dit het gerucht dat begon vanuit een rapport van CNBC en dat heeft fans van titels als gealarmeerd Mortal Kombat, Batman Arkham ed Onrecht. Na bevestiging van verschillende vakbladen - waaronder VentureBeat - we proberen een lijst van mogelijkheden te maken kopers.

Mortal Kombat 11 Warner Bros. GamesOnder de potentiële nieuwe eigenaren die de plaats van de Amerikaanse manager zullen innemen AT & T voor de prijs van 4 miljoen dollar vinden we EA, Activision e TakeTwo Interactive. Hoewel geen van de softwarehuizen commentaar op het nieuws wilde geven, zou deze zet hen in een goede positie brengen financiële vooruitzichten voor de toekomst.

Op dit moment omvat Warner Bros. Games 10 studio's die zich bezighouden met de productie van titels voor alle platforms - van mobiel gamen tot huidige consoles - en het bezit een groot aantal licenties, waaronder DC Comics e Star Wars.