Het is nog maar twee maanden geleden Google Stadia, het innovatieve streaming gaming-platform, heeft zijn deuren geopend voor het publiek. Ondanks de korte tijd op de markt, de Premiere-editie heeft al een substantiële ontvangen prijsdalingvan $ 130 tot $ 99. De bundel is intact gebleven, kopers ontvangen nog wel de Chromecast Ultra-HDMI en de Stadia-controller, maar de gratis Stadia Pro drie maanden zijn niet langer inbegrepen.

Ubisoft

Nu eigenlijk alle gebruikers die jij bent Vermelding voor het eerst naar Google Stadia via de Officiële site ze krijgen een gratis maand Stadia Pro. Dit heeft het bedrijf er waarschijnlijk toe aangezet verwijderen dit deel van de bundel uit de Premiere Edition om het toegankelijker te maken voor het publiek. Bedenk dat de Chromecast Ultra HDMI in het pakket nodig is om op tv te kunnen spelen, terwijl op Android-apparaten een Bluetooth- of USB-connector voldoende is om verbinding te maken met Google Chrome. Kijk ook eens bij gratis titels in juni, als je geïnteresseerd bent.