Bandai Namco keert terug om te laten zien Scarlet nexus met een nieuwe trailer die nu via de officiële YouTube-kanaal.

De focus op de nieuwe titel van de ontwikkelaars van Tales of Vesperia ligt deze keer op deverhalende incipit die de spelers laat kennismaken met de instelling die wordt voorgesteld door de actietitel die tijdens de laatste werd gepresenteerd Binnen Xbox.

In de eerste reeks wordt voor de gelegenheid een botsing tussen een mens en een buitenaards wezen getoond in een animatiefilm. In feite kunnen mensen buitenzintuiglijke krachten gebruiken via een nieuw hormoon. Dit trekt de aandacht van een vreemd en krachtig mutantenras dat bekend staat als Overige. Vervolgens krijgt de film in de film ruimte voor het vechtsysteem met gameplay-scènes direct uit de game.

Bedenk dat Scarlet nexus wordt gelanceerd op pc, PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4 en Xbox One. Het startvenster is nog niet gedefinieerd.