Assassin's Creed: Origins, het hoofdstuk van de serie gewijd aan de strijd tussen huurmoordenaars en de kentekenplaat van de Tempeliers Ubisoft, zal gratis beschikbaar zijn voor een beperkte periode op de launcher Uplay.

Assassin's Creed: Origins UPlay UbisoftDit hoofdstuk in het bijzonder, staat voor een nieuw begin voor het Ubisoft Montreal-team en de saga, na klachten die de afgelopen jaren door fans zijn ontvangen. Origins speelt zich af eindOud Egypte en invasies door de Romeinen. Daarnaast is de titel nieuw leven ingeblazen met een versie puur leerzaam, met een volledige rondleiding door de titelscenario's.

Assassin's Creed: Origins zal gratis beschikbaar zijn van 19 tot 21 juni 2020. Gedurende deze periode is de titel volledig gratis speelbaar. Spelers die zelfs na deze proefperiode geïnteresseerd zijn om te spelen, zullen dit later moeten doen acquistare de titel, met behoud van de opgeslagen gegevens.