CD-project Rood aangekondigd met een tweet dat Cyberpunk 2077 opnieuw zal worden uitgesteld. De game wordt uitgebracht op 19 november, met iets meer dan twee maanden te laat op de eerder vastgestelde datum van 17 september.

In de tweet de mede-oprichter van de studie Marcin Iwinski en de studieleider Adam Badowski ze hebben gespecificeerd dat het spel in al zijn componenten is voltooid:

'De zoektochten, de tussenfilmpjes, de vaardigheden en de voorwerpen. Alle avonturen die Night City te bieden heeft, alles is klaar "

Deze verdere twee maanden ontwikkeling zullen worden gebruikt elk onderdeel van het spel optimaliseren en elimineer de meeste bugs die onvermijdelijk optreden in zo'n complex spel.

De beslissing om de lancering van Cyberpunk 2077 verder uit te stellen, wordt nog vreemder door het feit dat sommige journalisten al een exemplaar van het spel in handen hebben en het vanaf deze week zullen proberen. Zoals aangegeven in de laatste paar regels van het CD Project Red-bericht, tijdens het evenement worden op 25 juni enkele previews van de game getoond Nacht stad draad. 

Voor fans het enige dat overblijft is wachten twee maanden langer dan verwacht, in de hoop dat het het waard zal zijn.