Horizon Forbidden West heeft geen laadschermen op PS5 dankzij de SSD van de Sony-console, de bevestiging van de regisseur van de game arriveert.

Het nieuws komt rechtstreeks van de regisseur Mathijs de Jonge die, in een nieuwe video gepubliceerd door Sony, loslaat op de kracht van de next-gen nummerplaat Sony. Je kunt de video hieronder vinden:

 

«Met de PlayStation 5 SSD er zullen vrijwel geen laadschermen zijn, Dus in een open wereldgame als Horizon Forbidden West, als je de kaart opent en een snelle reis maakt van het ene punt naar het andere of opnieuw begint bij een checkpoint, zal het extreem snel zijn. Wanneer je het spel start, ben je direct in de actie. Dankzij de extra kracht van PlayStation 5 kunnen we die wereld ook nog gedetailleerder, levendiger en boeiender maken ».

Dit zijn de woorden van de directeur van Guerilla Games.

Ben je klaar om de nieuwe avonturen van Aloy te beleven? Je hoeft alleen maar te wachten op 2021.