NIS America is verheugd aan te kondigen dat de gloednieuwe titel van haar line-up voor 2020, Mad Rat dood, uit op PlayStation 4 en Nintendo Switch, zal vanaf de Europese markt beschikbaar zijn 30 oktober. Spring, dans en volg het ritme in deze op muziek gebaseerde actieplatformer!

Over het spel:
De droom van een muis werd niet gerealiseerd voor zijn dood ... dat wil zeggen, totdat hij een tweede kans in het leven krijgt! Hij heeft de kans gekregen om zijn laatste dag op aarde te herhalen en de speler zal Mad Rat's nieuwe kracht op tijd met de muziek moeten gebruiken voordat zijn kans ophoudt. Mad Rat Dead combineert platformactie en ritme-mechanica zodat spelers altijd hun oren en ogen open kunnen houden!

Belangrijkste kenmerken:

Funky ritme - Ga vooruit door uw input te combineren met het ritme van verslavende muziektracks. Of oefen met uw input terwijl u de stadia van de geluidstest ontdekt!
Maak je eigen muziek - Ontgrendel muziek om deze te mixen en matchen met podia die reproduceerbaar zijn voor verschillende moeilijkheden. Druk op de Rewind-knop voor eindeloze pogingen en spring, schiet en werk je een weg naar de 5 sterren!
Audiovisuele kunst - De Cartoon-stijl combineert met een punk-esthetiek voor een unieke artistieke stijl die verandert naargelang het aantal uitgevoerde combo's!