Gisteren hadden we helaas het nieuws van een nieuw uitstel voor Cyberpunk 2077 die niet zal uitkomen zoals verwacht op 17 september maar op 19 november 2020. De officiële redenen houden verband met optimalisaties en oplossing van enkele bugs, maar van wat de afgelopen uren naar voren is gekomen, zouden de problemen iets complexer zijn.

de gebruiker u / heskethh2, die de informatie over Hazelight's It Take Two had verwacht vóór de aankondiging op EA Play 2020, zei dat zijn bronnen in de buurt van Warner Bros. (die de game in de VS zullen publiceren) spreken van slechte prestaties op PlayStation 4 en Xbox One.

Het Poolse bedrijf zou het daarom moeilijk vinden om Cyberpunk 2077 te optimaliseren op de huidige generatie consoles, met enkele momenten waarop de frame rate bereikt 20 fps. Problemen ook met betrekking tot de plot en de vertaling uit het Pools: Keanu Reeves zou het zelfs zo druk hebben dat hij niet naar het spel kon terugkeren om een ​​aantal dingen te repareren, waarschijnlijk nasynchronisatie.

Natuurlijk, niet-officiële informatie waarvan we waarschijnlijk nooit een bevestiging zullen krijgen. Laten we hopen dat we het op 19 november eindelijk in handen kunnen krijgen Cyberpunk 2077, in al zijn schoonheid.