deEA Speel 2020, de directe gewijd aan de toekomstige titels van Electronic Arts, ontbrak nogal wat betreft het bommennieuws. Een groot deel van de live was gericht op de komst van de catalogus op Stoom en voor sommigen indie (hiervan zijn we blij), maar er waren geen aankondigingen op FIFA 21, Battlefield, Dragon Age en andere vlaggenschipgames van uitgevers. In ruil daarvoor hadden we een schijnbaar verwarrende en tegelijkertijd opwindende terugkeer naar de serie Vleet, en misschien al bevestigt dat de vierde hoofdstuk is in ontwikkeling.

Aan het einde van het evenement, de producent Want Parry en de regisseur Deran Chung ze maakten eenuiterlijk waarin ze de rilancio van het verhaal van videogames gewijd aan skateboards. Dit zijn hun woorden:

We zijn terug! We doen het! Skate komt terug! We zijn in het geheim bijeengekomen, dit is nog maar het begin ... de evolutie gaat door. We willen je bedanken voor je passie, je geduld en alle steun die je ons hebt gegeven. Je hebt er commentaar op gegeven om het waar te maken! Is fantastisch!

Deze laatste zin is de link die ons doet denken dat het hele segment één is verborgen bevestiging over de ontwikkeling van Skate 4. Het is er inderdaad één terugkerende grap die van het vragen om informatie over het vierde hoofdstuk in de commentaren van de video's en van de live-uitzendingen op de videogames, een verlangen veranderde in een grap - en nu misschien in werkelijkheid. Er was echter geen echte aankondiging over en Parry zei dat "er nog een lange weg te gaan is", dus we houden u op de hoogte van de toekomstig nieuws.