Kingdom Hearts: Melody of Memory, de nieuwe eigenaardige titel van de saga gemaakt in Square Enix, zal ook beschikbaar zijn op Europese bodem.

Na nogal wat controverses te hebben veroorzaakt, gezien de aard ervan ritme spel, maar nog steeds canoniek, het nieuwe avontuur van Sora en metgezellen is ook bevestigd voor het Westen. Het nieuws komt rechtstreeks van square Enix dankzij de trailer en het officiële persbericht hier vermeld.

“Fans krijgen de kans om hun favoriete momenten opnieuw te beleven zoals ze dat nooit hebben gedaan. Spelers kunnen reizen tussen de iconische Disney-werelden, hun krachten bundelen met die van Disney-personages terwijl ze genieten van de onvergetelijke soundtrack van de serie - en van tijdloze klassieke nummers uit de Disney-bioscoop. »

Melody of Memory zal bevatten 20 karakters en meer dan 140 nummers gekozen uit alle Kingdom Hearts-hoofdstukken die zowel in singleplayer als in multiplayer kunnen worden aangepakt. Een operatie die sterk lijkt op de twee Theatrhythm Final Fantasy die op Nintendo 3DS zijn uitgebracht.

De titel wordt dit jaar verwacht op PS4, Nintendo Switch en Xbox One.