In de afgelopen paar minuten heeft Masahiro Sakurai aansprakelijk een presentatie waarin hij de nieuwe worstelaar onthulde (of in dit geval moeten we zeggen worstelaar) die via DLC aankomt op Super Smash Bros. Ultimate. De vechter in kwestie is min min di WAPENS, de vechtgame met veerbewapende krijgers die een paar jaar geleden als exclusief op Nintendo Switch werd uitgebracht.

Een van de meest interessante gameplay-mechanismen van dit nieuwe personage zijn zijn twee vuisten: terwijl het in feite zijn hand is links dat zal altijd het hoofd van de draak blijven destra het kan van vorm veranderen, waardoor de worstelaar een breed scala aan gereedschappen heeft voor elke situatie.

min min, het eerste teken van de Fighter Pack 2 van Super Smash Bros.Ultimate, zal vanaf volgende beschikbaar zijn 29 giugno.