Klaar in de ochtend

De inzet van Facebook in de gamingwereld lijkt het niet voorbestemd om te stoppen: na de nauwe samenwerking met Microsoft en de onmiddellijke opname van Menger, Neemt het bedrijf van Mark Zuckerberg het over Klaar in de ochtend, softwarehuis verantwoordelijk voor De Orde: 1886.

De bevestiging kwam ook naar voren Twitter door Ru Weerasuriya, oprichter van RAD:

“Bijna 17 jaar geleden begonnen we aan een reis om een ​​ontwikkelingsstudio te bouwen. Onderweg hebben we innovatieve genres, ervaringen, games en platforms ontwikkeld. Vandaag zijn we verheugd om lid te worden van de Facebook-familie terwijl we een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis openen en onze passies blijven nastreven. "

Ready at Dawn wordt lid van het Oculus Studio Team en zal blijven focussen op het maken van games en VR-inhoud.