Tijdens de New Game + Expo, koji Igarashi gaf een korte toespraak over de serie bloedsporen. De directeur van Artplay bedankte aanvankelijk de fans voor de steun die ze kregen Bebloede: Ritual of the Night, om vervolgens het door Inti Creates ontwikkelde 2D-titel vervolg aan te kondigen.

In deze eerste trailer worden de vier hoofdpersonages van de nieuwe geïntroduceerd erfgenaam van CastlevaniaZangetsuverscheen de iconische zwaardvechter ook in eerdere titels; Dominiquestuurde de exorcist vanuit de kerk de opmars van het kwaad te beëindigen; Robert, een sluipschutter die in staat is een heel arsenaal aan vuurwapens te gebruiken; en tenslotte Hachi, piloot van een robot Steampunk kunnen lopen tussen de verschillende puntige obstakels in het spel.

Er komt een nieuw leger demonen aan, dat zul je kunnen maak optimaal gebruik van deze vier karakters en de nachtmerrie weer beëindigen?