Meer dan 1 miljoen Pokémon Sword- en Shield-spelers hebben de Raid Dynamax opgedragen aan Zeraora. Het doel was een eerste vereiste om er een te verkrijgen chromatische versie van het wezen in kwestie.

Ze zijn goed 1.435.283 spelers die momenteel de zeldzame Pokémon hebben verslagen in hun speciale Raid Dynamax. Alle gebruikers die hebben deelgenomen aan deze gevechten en een klein monster hebben gedeponeerd of teruggetrokken uit de dozen die beschikbaar zijn gemaakt in Pokémon Home, kunnen vanaf 30 juni 2020 het geheime geschenk inwisselen.

Om het succes van de wereldwijde missie is de Japanse divisie gewijd aan Pokémon Sword and Shield via een tweet.

Het enige dat overblijft, is de hoogte bereiken 2 miljoen invallen beëindigd. Op deze manier krijgen spelers ook 10  Roccearmature die gebruikt kan worden in de dojo op Armor Island, beschikbaar in Zwaard Pokémon e schild - Uitbreidingspas.