Als je het je goed herinnert, een paar weken geleden square Enix had een nieuwe geregistreerd handelsmerk gewijd aan De wereld eindigt met jou, de beroemde RPG die is uitgebracht op Nintendo DS, Nintendo Switch en Mobile. Nou, het handelsmerk ging niet over a vervolg van het eerste hoofdstuk, maar een echte geanimeerde aanpassing.

Momenteel is er een pagina geopend Twitter en website gewijd aan het project, dat in de loop van een week nieuwe details zal belovenAnime Expo Lite 2020. Het zal nodig zijn om te begrijpen of deze nieuwe geanimeerde transpositie trouw zal blijven aan het originele werk of zal proberen te vertellen iets meer op verschillende personages zoals Neku, Shiki, Beat en Rhyme.

Eén ding is zeker: Shibuya wordt - opnieuw - het scenario van Reapers 'Game. Er zijn nog 7 dagen over. Wees op tijd voor de afspraak of je wordt geannuleerd.

- EINDE -