Marvel's Avengers, de titel gewijd aan de lieverds van het Marvel-universum, ontwikkeld door Crystal Dynamics onder square Enix, zal skins binnen hebben alleen verkrijgbaar via de in-game store.

Het nieuws kwam tijdens de livestream OORLOGSTABEL gewijd aan de coöperatieve modaliteit van de titel. De regisseur van het spel Casey Lynch hij specificeerde hoe "Sommige skins zijn verkrijgbaar via de winkel en kunnen niet op andere manieren worden verkregen". Het wordt het zoveelste geval van een titel enkele speler dat past de formule toe micro-transacties om te profiteren van het enthousiasme van Marvel-fans? We zullen zien.

Marvel's Avengers wordt uitgebracht op 4 september 2020 su PlayStation 4, Xbox One, PC e Google Stadia. De titel is dan beschikbaar successivamente voor PlayStation 5 ed Xbox-serie X.