Het evenement heeft net plaatsgevonden Nacht stad draad, eerste van een mogelijke reeks van kleine presentatie streaming-evenementen die de release van zullen vergezellen Cyberpunk 2077, gepland voor 19 november. Het evenement werd uitgezonden op het Twitch-kanaal van CD Project Red en opgenomen door meer dan 220.000 kijkers.

Direct na de presentatie van de nieuwe trailer voor de game, die de proloog behandelde, CD-project rood kondigde een geheime samenwerking aan. Het Poolse softwarehuis gaat samenwerken met Studio Trigger en Netflix om een ​​anime-serie te maken met de titel Cyberpunk 2077 Edgerunners. 

De serie, die zal worden uitgebracht in 2022 zal andere karakters en verhalen hebben dan die van het videospel, maar zal dezelfde setting behouden, Night City. In de woorden van Saya Elder, In Japan gevestigde producent van het project:

"Het zal een geweldige manier zijn om nieuwe mensen de game en het hele cyberpunkgenre te laten leren kennen."

De studie Trigger, die de serie daadwerkelijk zal produceren, is vooral bekend om Vermoord La vermoord, anime wiens poster achter de projectmanagers staat voor de hele presentatievideo.