In de jaren 90 gebeurde het vaak, vooral in racegames, om zo hard te werken om een ​​manier te vinden om van de baan te komen, zodat de aanwezigheid van glitches bijna een kant leuk. De ontwikkelaars van Star Wars Episode I: Racer ze hebben misschien dezelfde interpretatie gehad.

De titel, die onlangs via eShop op Nintendo Switch werd gedistribueerd, lijkt dezelfde problemen te hebben als de originele versie die destijds op Nintendo 64 werd gelanceerd. Een gebruiker heeft de betreffende storing ontdekt, heeft deze opgepakt en rechtstreeks op zijn website gepubliceerd Redditen wekte de interesse van verschillende toeschouwers.

Een interessante glitch vond ik op Star Wars Racer toen ik een kind was op de N64. Ik ontdekte dat het kan worden gerepliceerd op de Switch-versie die vandaag is uitgebracht. Het geeft een geweldig uitzicht dat je nooit had mogen zien. van NintendoSwitch

Door de glitch in kwestie is het mogelijk verlaat de vastgestelde route en verken een deel van de kaart dat niet toegankelijk is in Star Wars Episode I: Racer, en bereik uiteindelijk de onmetelijkheid van de kosmische leegte.