Bloodstained: Curse of the Moon 2 wordt getoond in een nieuwe trailer, die ook de bijna officiële releasedatum onthult.

Getoond tijdens de New Game + Expo da koji Igarashi persoonlijk heeft de tweede aflevering van de nieuwe Inti Creates gothic pixel art-serie nu een officiële releasedatum dankzij een nieuwe trailer.

In Vloek van de maan 2 speelt de rol van drie nieuwe speelbare personages, waaronder de exorcist Dominique, maar het is mogelijk om alle personages van de eerste titel te gebruiken. Elk nieuw personage voegt verschillende opties toe gameplay, vaardigheden en manieren om de spelniveaus te voltooien. Absolute nieuwigheid zal de modus zijn kippenren Locatie voor 2 spelers, waarmee je levels op verschillende manieren kunt voltooien op basis van de geselecteerde personages.

Curse of the Moon 2 is beschikbaar vanaf 10 juli op pc, PS4, Nintendo Switch en Xbox One.