Het is nu The Last of Us 2, maar tot een paar maanden geleden was de webhit Death Stranding, het atypische spel van Hideo Kojima dat heeft zoveel discussie over zichzelf gemaakt. De titel komt op 14 juli op pc aan, maar de auteur wilde het opnieuw plaag fanfantasieën met twee mysterieuze foto's.

Op deze eerste foto toont Kojima zijn werkplek, maar wat meteen opvalt is de foetale baby, net zoals je Bridge Baby in Death Stranding zag. Op de achterkant van zijn hoofd zit een ruimteschip.

Dan is er nog die andere foto, met verschillende elementen, maar vooral weer een ruimteschip met daarop, indien voldoende ingezoomd, "Bruggen", duidelijke verwijzing naar de hoofdpersoon van het bovengenoemde spel.

Het web begon duidelijk wild te worden, onder degenen die denken dat ze dat ook zijn aanwijzingen voor een mogelijke Death Stranding 2 en wie ze gelooft alleen paaseieren. Een paar dagen geleden had het officiële verslag van Kojima Productions geanticipeerd nieuws komt binnenkort... wat kunnen we verwachten?