Ninjala, de nieuwe gratis te spelen game voor Nintendo Switch, heeft in slechts 24 uur een miljoen downloads overtroffen. Is er een nieuw multiplayer-fenomeen geboren?

Het nieuws komt rechtstreeks van het Twitter-profiel van de ontwikkelaars. Het team van  GungHo online entertainment hij wilde iedereen bedanken die deze nieuwe game een kans heeft gegeven door weg te geven 100 Jala en 10 Ippon Gum.

Per tweet verontschuldigen de ontwikkelaars zich voor de problemen die de servers tijdens de lancering van de game teisterden, meer dan begrijpelijke problemen gezien de overbelasting van verbonden gebruikers. Spelers kunnen ook duiken in de singleplayer die beschikbaar is als DLC a 9,99 euro (nu verdisconteerd naar 4,49 euro voor de lancering van het spel).

Wat vind je van deze merkwaardige titel voor meerdere spelers? Zou het een nieuw vlaggenschip-IP kunnen worden met betrekking tot de concurrentie op Nintendo Switch?