De bijl van Trekken heeft een van de meest populaire kanalen van de streamnig-service, die van Guy Beahm, beter bekend als Dr. Disrespect. Veel bronnen melden dat het verbod is permanente.

Het verbod werd aanvankelijk als tijdelijk beschouwd, een gevolg van saltijd agressiever DMCA-beleid door Twitch. Maar wees de journalist de komende uren Rod "Slasher" Breslau, een expert op het gebied dat de streamer Shannon "ShannonZKiller" Plante zei dat, volgens hun bronnen zal de maatregel permanent zijn. Niet alleen dat, in hun verklaringen spreken ze van een uiterst ernstig probleem, zeker niet van een simpele overtreding van DMCA.

Bevestigingen in dit verband kwamen ook van Twitch zelf, die op verzoek van de pers antwoordde dat het er één was schending van communityrichtlijnen of servicevoorwaarden.

Dr Disrespect on Mixer? Het zal nooit gebeuren, daarom | Game Division

Twitch betaalt abonnementen op het kanaal van Dr. Disrespect terug, en dat zou het ook zijn verwijderde zowel zijn emotes als het partnerschap. 

Vorig jaar was het kanaal van Beahm opgeschort wegens het uitzenden van een live vanuit een openbaar toilet op de E3. Dit was echter het enige precedent voor de "dokter". Er moet echter worden gezegd dat Dr. Disrespect een geschiedenis heeft van grensgedrag, wat zou hebben geleid tot een schorsing voor elke maker van inhoud die niet zo'n groot publiek had als hij. In het bijzonder had hij de afgelopen maanden een aantal complottheorieën over coronavirus gestreamd.

Desondanks was Beahm een ​​van de sterren waarmee Twitch het meest samenwerkte en had zelfs een exclusief contract getekend met het Amazon-platform, dat volgens sommige bronnen het bedrag van tien miljoen dollar zou hebben bereikt. Maar nu lijkt het erop dat zijn hele carrière in gevaar is.