Dr. Disrespect

Het geval van Dr. Disrespect houdt bank op het web in de afgelopen uren. De beroemde streamer was inderdaad recentelijk permanent verbannen door Twitch om redenen waarom de betrokkene ook in het donker zou zijn, zoals hij zelf bevestigt in een tweet vandaag gepubliceerd.

"Champions Club, Twitch heeft me nog niet geïnformeerd over de specifieke redenen achter hun beslissing ... Hij besloot iedereen de hand te schudden voor ondersteuning in deze moeilijke tijd."

Het mysterie met betrekking tot de oorzaken van de plotselinge uitsluiting van Dr. Disrespect van het streamingplatform van Amazon is nog steeds krap en in de afgelopen paar uur hebben geruchten op het internet gespeculeerd dat de redenen te vinden zouden zijn in Brime, een nieuw en mysterieus streamingplatform dat op maandag 29 juni wordt gepresenteerd en waarachter geruchten gaan, is er precies de hand van de beroemde streamer, naast die van Shroud en Ninja, recentelijk geapprecieerd door de sluiting van Mixer.

Dit zijn in ieder geval eenvoudige speculaties waarover naar alle waarschijnlijkheid in de komende uren duidelijkheid zal komen.