The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, de terugkeer naar de scène van supermassive Games, liet de passie van de verhalende titels een beetje droog achter. Het werk was niet opgewassen tegen de vergelijking met Before Dawn, ondanks enkele beslist intrigerende nieuwigheden, en nu wachten we allemaal om te ontdekken wat de toekomst van deze horror-anthologie voor ons in petto heeft. Het volgende hoofdstuk is Weinig hoop, aanvankelijk gepland voor deze zomer en daarna uitgesteld vanwege het Coronavirus, dat onlangs een nieuwe heeft gekregen aanhangwagen.

De promotievideo, uitgegeven door Bandai Namco, bevat ca. 8 minuten speelplezier, ontleend aan wat we kunnen raden is de initiële volgorde van plot. We worden duidelijk geconfronteerd met een product dat enigszins lijkt op Man of Medan, enigszins afgewerkt maar met het gebruikelijke houtige dialogen die hopelijk bij een niet-definitieve versie van het werk horen. Er is weinig hoop dat The Dark Pictures: Little Hope zal opvallen en de gaten opvullen van zijn voorganger, die de weg vrijmaakt voor de volgende drie hoofdstukken van de serie.