Er zijn nog maar een paar dagen voor de lancering van Geest van Tsushima, de nieuwe open-wereldactie van sucker Punch, gepland voor release op 14 juli 2020. Om het wachten te vullen en wat andere kleine details over het werk te laten zien, heeft de ontwikkelaar besloten een nieuwe te publiceren mini-aanhanger ongeveer twintig seconden, die je hieronder kunt vinden. Momenteel is het alleen in het Japans aanwezig, maar het is niet op de dialogen die we ons nu moeten concentreren.

De promotievideo richt zich op de personalizzazione van de hoofdpersoon. In een soort kleine modeshow laat Sucker Punch ons snel een deel van de kleding set die we kunnen dragen tijdens ons avontuur in Ghost of Tsushima. Bedenk dat de kleding niet alleen wordt gebruikt om de ogen te plezieren, maar ook om te voorzien bonus voor parameters: sommige verhogen de stealth, andere verhogen de verdediging enzovoort. Sommige kunnen alleen worden ontgrendeld door te voltooien missies en zijverhalen, waarvan deze wereld vol zal zijn. De titel is alleen beschikbaar op PlayStation 4 en om het laatste nieuws niet te missen, nodigen we u uit om de inhoud van de laatste te bekijken Stand van zaken.