HyperscapeEr wordt al lang gespeculeerd over het bestaan ​​van een battle royale door Ubisoft en het Franse bedrijf zelf had er in het verleden geen geheim van gemaakt om nieuwsgierig naar het genre van het moment te kijken. Nu zijn de tijden eindelijk rijp en staat de komst van Hyper Scape voor de deur.

De geruchten over de titel achtervolgden de hele dag vandaag en werden definitief bevestigd in een teasersite die toegankelijk is op dit adres, waar een fictief bedrijf wordt genoemd Prisma afmetingen, compleet met een nep-introductie door een even fictieve CEO.

Dit bedrijf zou de organisator zijn van de schermutselingen die plaatsvinden in de arena's van Hyperscape:

“Op 2 juli zal Prisma Dimensions met genoegen de wereld de eerste versie van Hyper Scape laten zien. En daarmee de pulserende actie van Corsa alla corona! Maak je klaar om de heldere straten van 's werelds eerste virtuele stad, Neo Arcadia, af te dalen. Je moet op de goede voet beginnen om een ​​hogere versnelling te krijgen en zoveel mogelijk te profiteren van de andere uitdagers. Alleen de besten halen de finale krachtmeting. Zal je winnen of bezwijken voor de gevaren van Hyper Scape? "

We zullen dan nog een paar dagen moeten wachten om een ​​eerste blik te werpen op het spel dat belooft te worden een poging om het Battle Royale-genre op te frissen met nieuwe mechanica en een sterke integratie met het Twitch-streamingplatform.

In de tussentijd kunt u zich aanmelden voor de gesloten bèta door in te loggen deze pagina.