Onder de forumpagina's van ResetERAheeft een kleine gemeenschap van enthousiastelingen georganiseerd om te verzamelen en digitaliseren de speelkaarten van de serie Persona door ATLUS.

Persona ATLUS kaartspelGeboren vanuit een idee van de gebruiker weaK_willO, zal de collectie alles bevatten 20.000 kaarten exclusief uitgebracht in Japan, getiteld Digitaal duivelsverhaal. De uitbreiding bevat kaarten met de personages en monsters van de volgende titels: Shin Megami Tensei, Shin Megami Tensei 2, Shin Megami Tensei If, Devil Summoner Saturn, Soul Hackers, Persona 1, Persona 2 en Shin Megami Tensei 3: Nocturne .

Het zal even duren, maar uiteindelijk komen al deze kaarten kom nooit naar het westen wordt gescand en vertaald in het Engels. Momenteel kunnen de eerste 1.500 kaarten op één manier worden gedownload helemaal gratis door deze link.