Het hoofd van de studie Leon Genisio en Game Director Federico Naim, van het nieuwe Italiaanse softwarehuis Ragnarōk Productions zijn klaar om aan te kondigen, voor de 15 juli 2020 de eerste teaser-trailer van hun eerste project: Kingdom Of Jarys: A Dark Tale.

Ragnarōk Productions Roma Indie Italiaans

Volgens de allereerste informatie over het spel is Kingdom Of Jarys: A Dark Tale een Actie-RPG in 2.5D in een donkere fantasiewereld; hier is een kort fragment uit het persbericht:

“Eindelijk, na zoveel hard werken, kunnen we je iets laten zien over onze nieuwe IP Action GDR. Ik zou je heel graag meer willen vertellen, maar voorlopig kunnen we niet meer informatie vrijgeven ".

We moeten gewoon wachten op de komst van deze beruchte eerste trailer om erachter te komen waartoe deze getalenteerde Romeinse jongens in staat zijn. Ondertussen verwijzen we u naar de hunne Officiële site voor meer informatie over het team.