Netflix heeft de aanhangwagen di Vervloekt, de nieuwe originele serie gemaakt door Tom Wheeler e Frank Miller met in de hoofdrol Katherine Langford, die beschikbaar zal zijn vanaf 17 juli.

Korte inhoud

Vervloekt is een serie gemaakt en overgenomen uit het boek van Tom Wheeler e Frank Miller en is een herinterpretatie van de Arthuriaanse legende gezien door de ogen van Nimue, een meisje met een mysterieus geschenk, voorbestemd om de krachtige en tragische Vrouwe van het Meer te worden. Na de dood van haar moeder vertrekt de jonge vrouw op een missie op zoek naar Merlijn met de taak om een ​​oud zwaard te leveren en een onwaarschijnlijke bondgenoot te vinden in de nederige huurling Arthur. Tijdens zijn reis zal Nimue een symbool worden van moed en rebellie tegen de verschrikkelijke Paladins Rossi en hun handlanger Koning Uther. Vervloekt het is een verhaal over vorming dat zich bezighoudt met actuele kwesties, zoals de vernietiging van het milieu, religieus terrorisme, de absurditeit van oorlog en de moed om onmogelijke uitdagingen aan te gaan.

 

In de cast: Katherine Langford (Nimue) Devon Terrell (Arthur) Gustaf Skarsgård (Merlin) Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian armesto (Koning Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain) Lily Newmark (Pym) Shalom Brune-Franklin (Igraine) Emily Coates (Zuster Iris), Billy Jenkins (Squirrel) Mooie Dayne (de rode lans) e Peter Mullan (Vader Carden).