We hebben er de laatste tijd verschillende gelezen controverse met betrekking tot nasynchronisatie, met acteurs die hun excuses aanbieden omdat ze hun stem hebben geleend aan personages van verschillende etnische groepen, aan controverses die precies betrekking hebben op degenen die bepaalde personages zouden moeten dubben op basis van hun nationaliteit.

Waarschijnlijk Microsoft wilde vanaf het begin problemen voorkomen, en daarom een ​​hond binnenin Halo Oneindig Sarà geuit door een echte hond, een mopshond genaamd Buddy.

343 Industries heeft registrato verschillende verzen van het schattige hondje tijdens het eten, om deze geluiden vervolgens opnieuw te gebruiken in de titel verwacht voor 2020.

Nu is er maar één hoop: dat de verzen zijn opgetekend door de mopshond worden gebruikt om een ​​mopshond te dubben en niet een ander hondenras in het videospel, anders zullen we ons heen en weer vinden.