Als je het je goed herinnert, hebben we enige tijd geleden over het lek gesproken een RPG-game met Harry Potter-thema - de wereldberoemde sage gemaakt door JK Rowling - ontwikkeld door Avalanche Software en komt naar de volgende generatie console. Het lijkt er echter op dat sommige ontwikkelaars twijfels hebben over het succes van het project.

Volgens een insider-rapport Jason Schreier, zijn sommige Avalanche Studios-leden bang dat sommige van Rowling's eerdere verklaringen er een kunnen opleveren slechte reclame aan de voorraad, wat op zijn beurt de potentiële verkoop beïnvloedt. Als je het je goed herinnert, was de auteur enige tijd geleden verschillende keren midden in het oog van de media-orkaan geweest voor het uiten van een gedachte transfobisch su Twitter. Bovendien lijkt de auteur de afgelopen uren afstand te hebben genomen van haar collega Stephen King, nadat laatstgenoemde een Tweet heeft gepubliceerd ter ondersteuning van Trans Rechten.

Kortom, het Storm Rowling heeft de wereld van videogames bereikt. Nog een kat om voor te pellen Warner Bros. Games en lawinesoftware?