De divisie

Binnenkort een nieuwe overval voor alle spelers di De divisie 2. De operatie "Steel Horse" het zal inderdaad beschikbaar zijn vanaf 18.00 uur vandaag voor alle eigenaren van de Warlords of New York DLC, terwijl de anderen een week moeten wachten.

De inval zal bestaan ​​uit een aanval op de United Steel Works of Washington, veroverd door de True Sons-factie ten koste van burgers.

'De Steel Horse Operation zal weer een bewijs zijn van de felle meedogenloosheid van de Ware Zonen. Tijdens de operatie zul je niet alleen de Ware Zonen en hun verschillende azen onder hun hoede moeten nemen, maar ook de vele gevaren die een plek als een gieterij verbergt. Elke baas heeft specifieke kenmerken en dynamiek van actie, waardoor de coöperatieve vaardigheden van de spelers, die gevangen zitten in een extreem veeleisende spelomgeving, onder druk komen te staan ​​".

Net als bij de eerste overval van The Division 2, Heart of the Night, zal de spelersgroep uit 8 agenten bestaan, verdeeld in twee subgroepen van 4. De maker van de groep in het Social-menu zal ook als coördinator optreden.

Onder de beschikbare beloningen zijn er twee nieuwe exotische wapens en twee nieuwe sets die bijzonder geschikt zijn voor de rollen van tank en dokter:

  • De Famelica, een dubbelloops jachtgeweer dat de speler aanvallende en verdedigende bonussen toekent.
  • De Regulus, een revolver met een hoge basisschadewaarde, die explosies kan veroorzaken wanneer je een headshot raakt, waardoor de schade verder wordt versterkt en het Bleeding-effect wordt toegepast op alle vijanden in de buurt.
  • De uitrusting is ingesteld Baluardo Foundry, ontworpen voor spelers die hun overlevingsvaardigheden willen maximaliseren, omdat zowel zij als hun schilden schade kunnen absorberen en vervolgens kunnen herstellen.
  • Stel het in Toekomstig initiatief geeft spelers uitstekende reparatievaardigheden, terwijl ze de schade vergroten die metgezellen met volledig intacte bepantsering oplopen.

Net als bij het verlaten van de eerste overval, zullen de agenten opnieuw kunnen concurreren in de Wereldwijde race en ontvang extra beloningen door de eerste spelers in de wereld van The Division 2 te worden die Steel Horse voltooien.