De afgelopen dagen hebben diverse oud-medewerkers van Cards Against Humanity, een van de beroemdste bordspellen ter wereld, is naar voren gekomen en heeft verschillende gevallen van toxiciteit op de werkplek gemeld. Na de klacht van de komiek en het ex-teamlid Nicholas Carterhebben veel andere collega's zich verenigd in één organisatie: de Kaarten tegen de mensheid Workers United Union.

Deze nieuwe beweging - die momenteel samenwerkt met de vakbonden in Chicago en het Midwesten - krijgt al veel zichtbaarheid binnen de gemeenschap en wil wereldwijd erkend worden. Hier is een fragment uit hun eerste release:

“We werken voor CAH omdat we geloven in het vermogen van het bedrijf om goed te doen. We geloven in de mogelijkheden van de transgressieve komedie. Maar al te lang werken onze medewerkers onder precaire en giftige arbeidsomstandigheden. "