DUBLIN- (BUSINESS WIRE) -het "In-game advertentiemarkt - prognoses van 2020 tot 2025" rapport is toegevoegd aan ResearchAndMarkets.com's aanbieden.

De wereldwijde in-game advertentiemarkt werd geschat op 128.683 miljard dollar in het jaar 2019. De in-game advertentiemarkt zal naar verwachting groeien tegen een fatsoenlijke CAGR, vanwege de groeiende acceptatie van games als advertentiemedium door bedrijven zoals daar is de groeiende populariteit van sociale games over de hele wereld.

Advertentie wordt ook beschouwd als een integrale pijler van marketing. Bovendien leidt de voortdurend evoluerende advertentietrend tot een verschuiving of een verandering in de media waardoor deze berichten aan de klanten worden bezorgd. Van sociale media-advertenties tot audio-advertenties, de huidige trend zal naar verwachting veranderen. De toenemende acceptatie van gaming als entertainmentmiddel, vooral onder de duizendjarige bevolking, leidt tot verschuivende trends in de richting van de acceptatie van in-game-promoties door de adverteerders, wat een van de belangrijkste factoren is die naar verwachting de groei van de in-game-advertentiemarkt overal zullen stimuleren de prognoseperiode.

Bovendien zijn de advertenties die tijdens de spellen worden weergegeven ook niet storend en kunnen de spelers naadloos hun spellen spelen zonder hindernissen. Ook worden deze soorten advertenties als effectiever beschouwd vanwege langdurige indrukken op de kijkers vanwege hun grotere audiovisuele impact op de kijkers.

Bovendien worden deze soorten advertenties beschouwd als relatief goedkoper dan andere media en zullen ze naar verwachting ook hogere conversieratio's opleveren voor de bedrijven, wat naar verwachting ook een belangrijke motor zal zijn die de acceptatie ervan in de verschillende industrieën bevordert. Ook is de ontwikkeling van deze advertenties goedkoper omdat lagere configuraties naar verwachting ook de vraag zullen stimuleren en de marktgroei positief zullen beïnvloeden.

Ook in opkomende economieën zoals India, Zuid-Korea en het Midden-Oosten, biedt het vergroten van de toegang tot internet en smartphones en de toegenomen tijd die jongeren besteden aan telefoons en andere slimme apparaten het aanzienlijke potentieel voor de uitbreiding van in-game advertentiemarkt de komende jaren. De verwachting is echter dat de hoge voorkeur en populariteit van andere vormen van advertentiemedium de markt belemmeren.

Snelle groei van mobiele games

De snel groeiende acceptatie van mobiele games vanwege de penetratie van verschillende online multiplayer-games en locatiegebaseerde games zoals Pokmon Go, Player Unknowns Battle Ground en Free Fire, is ook een van de belangrijkste factoren die ook de -game advertentiemarkt. De toenemende penetratie van internet in de opkomende economieën speelt ook een belangrijke rol bij het aansturen van de markt.

De toenemende penetratie van internet en de beschikbaarheid van snelle en goedkopere internetdiensten leiden tot de grote acceptatie van smartphones voor gaming-doeleinden. Volgens de gegevens van de Wereldbankgroep bereikten de individuen die het internet gebruiken (% van de bevolking) in Indonesië tegen 39.905 2018% tegen slechts 7.917% in 2008. Evenzo is in Vietnam het aandeel van de bevolking dat de internet was slechts 23.92% in 2008 en nam opmerkelijk toe en bereikte in 70.35 2018%.

Bovendien tonen de groeiende investeringen door fabrikanten in de vorm van R&D om gamingtelefoons te ontwikkelen en te lanceren, met name om zich te concentreren op een specifieke groep en om tegemoet te komen aan de groeiende eisen, zoals de ASUS Rog Phone en de Black Shark, ook het potentieel voor de groei. van mobiel gamen in de komende jaren. Het stijgende besteedbare inkomen in combinatie met de groeiende middenklassebevolking zijn ook enkele van de factoren die de vraag naar smartphones aanzienlijk stimuleren, wat naar verwachting een positieve invloed zal hebben op de groei van de in-game advertentiemarkt gedurende de voorspellingsperiode en daarna.

Ook zullen de bloeiende investeringen in de 5G-technologie door talrijke telecomaanbieders over de hele wereld ook leiden tot een golf van het gebruik van games met hoge internetvereisten en zullen ze naar verwachting de marktgroei de komende jaren ondersteunen.

PC / Laptop-games om een ​​opmerkelijk aandeel te behouden

Op basis van het speltype is de in-game advertentiemarkt gesegmenteerd op basis van PC / Laptop Games. Console-spellen en smartphone / tablet-spellen. Het segment pc / laptop-games zal naar verwachting gedurende de hele prognoseperiode een opmerkelijk marktaandeel hebben als gevolg van de aanwezigheid van een groter aantal pc-gamespelers over de hele wereld. Ook wordt verwacht dat de mogelijkheden van deze pc's om games met hoge grafische resoluties online games te ondersteunen, het aandeel van dit segment in de komende vijf jaar zullen versterken.

Naar verwachting zullen smartphone- / tabletgames de komende vijf jaar een sterke groei vertonen als gevolg van de toenemende penetratie van smartphones en de lancering van verschillende online games voor het smartphonesegment, die de groei van dit segment de komende vijf jaar positief beïnvloeden. Ook leidt het stijgende besteedbare inkomen en de groeiende middenklassebevolking tot een hoge acceptatie van smartphones voor amusementsdoeleinden.

Noord-Amerika zal een aanzienlijk marktaandeel vertegenwoordigen

Geografisch is de in-game advertentiemarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Azië-Pacific. De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting een opmerkelijk aandeel hebben vanwege de aanwezigheid van de modernste spelinfrastructuur in landen als de Verenigde Staten en Canada. Bovendien vult de vroege invoering van technologie in deze regio ook het aanzienlijke aandeel in de komende vijf jaar aan.

De regio Azië-Pacific zal de komende jaren naar verwachting een goede groei vertonen als gevolg van de groei in de game-industrie als gevolg van de stijgende internetpenetratie en het toenemende gebruik van smartphones in de verschillende opkomende economieën in de hele regio.

Concurrerende inzichten

Prominente belangrijke marktspelers op de in-game advertentiemarkt zijn onder andere RapidFire, Playwire Media en Social Tokens. Deze bedrijven hebben een opmerkelijk marktaandeel vanwege hun goede merkimago en productaanbod. Grote spelers op de in-game advertentiemarkt zijn gedekt, samen met hun relatieve concurrentiepositie en strategieën. Het rapport vermeldt ook recente deals en investeringen van verschillende marktspelers van de afgelopen twee jaar.

Belangrijkste behandelde onderwerpen

1. Inleiding

1.1. Marktdefinitie

1.2. Marktsegmentatie

2. Onderzoeksmethodologie

2.1. Onderzoeksgegevens

2.2. Veronderstellingen

3. Managementsamenvatting

3.1. onderzoekshoogtepunten

4. Market Dynamics

4.1. Marktdrivers

4.2. Marktbeperkingen

4.3. Porters Five Forces-analyse

4.3.1. Onderhandelingsmacht van leveranciers

4.3.2. Onderhandelingsmacht van kopers

4.3.3. Dreiging van nieuwe toetreders

4.3.4. Bedreiging van plaatsvervangers

4.3.5. Competitieve rivaliteit in de industrie

4.4. Sectorwaardeketenanalyse

5. In-game advertentiemarktanalyse, per advertentietype

5.1. Inleiding

5.2. Statische advertenties

5.3. Dynamische advertenties

5.4. Advergaming

6. In-game advertentiemarktanalyse, per spelsoort

6.1. Inleiding

6.2. PC / Laptop-spellen

6.3. Console-spellen

6.4. Smartphone / tablet-spellen

7. Marktanalyse in-game-advertenties, per geografie

7.1. Inleiding

7.2. Noord Amerika

7.2.1. In-game advertentiemarkt in Noord-Amerika, per advertentietype

7.2.2. In-game advertentiemarkt in Noord-Amerika, per gametype

7.2.3. Op volgorde per land

7.2.3.1. VS

7.2.3.2. Canada

7.2.3.3. Mexico

7.3. Zuid-Amerika

7.4. Europa

7.5. Midden-Oosten en Afrika

7.6. Aziatisch-Pacifisch

8. Competitieve omgeving en analyse

8.1. Belangrijke spelers en strategieanalyse

8.2. Opkomende spelers en marktwinst

8.3. Fusies, overnames, overeenkomsten en samenwerkingen

8.4. Matrix voor concurrentievermogen van leveranciers

9. bedrijfsprofielen

9.1. RapidFire Inc.

9.2. Playwire Media LLC

9.3. Sociale tokens Ltd.

9.4. Gamelin

9.5. Betrokken

9.6. IronSource

Voor meer informatie over dit rapportbezoek https://www.researchandmarkets.com/r/bd0okv

Contacten

ResearchAndMarkets.com
Laura Wood, Senior Press Manager
press@researchandmarkets.com

Voor EST-kantooruren belt u 1-917-300-0470
Voor US / CAN gratis telefoongesprek 1-800-526-8630
Voor GMT-kantooruren Bel + 353-1-416-8900

Bron BEDRIJFSDRAAD