Amazone heeft onlangs aangekondigd dat het eraan werkt Tv-series geïnspireerd op Fallout. De makers zullen zijn Jonathan Nolan en Lisa Joy, bekend van Westworld. Bethesda zal bij de productie van de show ook samenwerken met Todd Howard, regisseur van de videogameserie, die optreedt als uitvoerend producent.

Nolan en Joy zeiden:

"Fallout is een van de belangrijkste series van videogames aller tijden. Elk hoofdstuk van dit gekke fantasierijke werk kostte ons een enorm aantal uren dat we in het gezelschap van onze vrienden of families hadden kunnen doorbrengen. We kunnen dus niet wachten om samen te werken met Tom Howard en die gekke genieën van Bethesda om samen met Amazon Studios leven te geven aan dit enorme, chaotische en donkere universum. "

Aan hun verklaringen werden die van toegevoegd Todd Howard: 

“In het afgelopen decennium hebben we op alle mogelijke manieren geprobeerd Fallout op het scherm te brengen. Maar het was me al duidelijk vanaf het eerste moment dat ik Jonah en Lisa een paar jaar geleden sprak Kilter Studio het was het meest geschikte team voor het bedrijf. "

Details zijn nog steeds schaars. Het is onduidelijk of de serie de gebeurtenissen van een van de games in de Fallout-saga zal volgen of een nieuw verhaal zal vertellen.