Introduceert het "Hall of Fame Village Powered by Johnson Controls"

CANTON, Ohio– (BUSINESS WIRE) –Hall of Fame Resort & Entertainment Company ("HOFV" of het "Bedrijf") (NASDAQ: HOFV), de eigenaar van de multifunctionele sport-, entertainment- en mediabestemming gecentreerd rond de site van de Pro Football Hall of Fame in Canton, Ohio, heeft vandaag aangekondigd dat het vlaggenschip van het bestemmingsresort met ingang van 2 juli 2020 een nieuwe naam heeft gekregen en de naam is veranderd in "Hall of Fame Village Powered by Johnson Controls". The Hall of Fame Village Powered by Johnson Controls heeft een eigentijdse visie, missie en waarden die de bestemming afzwakken 'Eer het verleden, inspireer de toekomst.'

De lancering van het nieuwe merk weerspiegelt de strategische ontwikkeling van het bedrijf van een verbeterd platform ter ondersteuning van synergie en afstemming tussen de bestemming en haar partners. HOFV brengt haar merk ook verder in lijn met het grote evenement van de Pro Football Hall of Fame, de jaarlijkse "Enshrinement Week Powered by Johnson Controls".

"Toen we aan deze unieke missie begonnen om een ​​meeslepende, multifunctionele bestemming te creëren die de manier waarop fans met de sport omgaan transformeert, begrijpen we de kracht van ons merk en van de merken van onze partners om consumentenparticipatie te stimuleren en een ervaringsgerichte gemeenschap te creëren van sportfans ”, zegt Michael Crawford, CEO van HOFV. "De lancering van de nieuwe identiteit van de bestemming zal een basis vormen voor onze vooruitgang, aangezien we activiteiten ter plaatse en onze uitbreiding integreren in opwindende nieuwe kansen zoals fantasiesporten, eGaming en ontwikkeling van jeugdsporten om een ​​uniek sport- en entertainmentplatform voor de toekomst te bouwen. We zijn ervan overtuigd dat we onze gedeelde waarden beter vertegenwoordigen en een product bevorderen dat we allemaal met trots aan onze consumenten en fans over de hele wereld kunnen aanbieden. "

Johnson Controls, een wereldleider in het creëren van slimme en veilige gebouwen, zal de oprichting van het bestemmingsresort in Canton, Ohio blijven ondersteunen met een volledige reeks milieu-, veiligheids- en beveiligingstechnologieën en oplossingen die de ontwikkeling zullen stimuleren.

"Het is nu meer dan ooit van cruciaal belang om veilige en beveiligde omgevingen te creëren voor fans van alle leeftijden en we zijn verheugd om een ​​ervaring van wereldklasse te kunnen bieden in Canton", zegt Lisa Roy, Vice President Commercial Operations voor Johnson Controls. "We zijn blij dat HOFV ons eigen merkplatform, 'The Power Behind Your Mission', gedeeltelijk heeft geïntegreerd bij het ontwikkelen van de nieuwe identiteit van het bestemmingsresort."

Anne Graffice, Executive Vice President for Public Affairs, becommentarieerde de centrale filosofie van de bestemming: "We eren het verleden door excellentie te vieren en de geschiedenis van het profvoetbal te behouden door onze samenwerking met de Pro Football Hall of Fame en de NFL Alumni Association. We inspireren de toekomst door een locatie te creëren die onze gemeenschap en de wereld zal dienen als bron van inspiratie en hoop voor generaties. "

Hall of Fame Village Powered by Johnson Controls Visie, missie en waarden

VISION

Gebaseerd op de waarden van het spel, wij zich inspannen om een ​​wereldklasse te zijn sport- en entertainmentbestemming die het verleden eert en de toekomst inspireert.

MISSIE

We creëren unieke inhoud en ervaringen die onze gasten onderdompelen, opleiden en inspireren om hun volledige potentieel te bereiken.

WAARDEN

Handelen met Integriteit
Building Gemeenschap
Rijden innovatie
Streven Uitmuntendheid

Over de Hall of Fame Resort & Entertainment Company
The Hall of Fame Resort & Entertainment Company (NASDAQ: HOFV) is een resort- en entertainmentbedrijf dat gebruikmaakt van de kracht en populariteit van professioneel voetbal en zijn legendarische spelers in samenwerking met de Pro Football Hall of Fame. De Hall of Fame Resort & Entertainment Company, met het hoofdkantoor in Canton, Ohio, is de eigenaar van de Johnson Controls Hall of Fame Village, een multifunctionele sport-, entertainment- en mediabestemming rond de campus van de Pro Football Hall of Fame. Aanvullende informatie over het bedrijf is te vinden op www.HOFREco.com.

Contacten

Hall of Fame Resort & Entertainment Company Media-vragen
Anne Graffic
330-458-9176
Anne.Graffice@hofvillage.com

Hall of Fame Resort & Entertainment Company Investeerdersvragen
Jacques Cornet, (646) 277-1285
Jacques.Cornet@icrinc.com
or
Will Swett, (646) 677-1818
Will.Swett@icrinc.com

Bron BEDRIJFSDRAAD