• Zynga voltooit de overname van Peak Effective per 1 juli 2020
  • Peak zal hun unieke creatieve cultuur en merkidentiteit behouden
  • Zynga zal de richtsnoeren voor het volledige jaar 2020 bijwerken bij het rapporteren van de financiële resultaten over het tweede kwartaal van 2 op 2020 augustus 5

SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, en Peak, in Istanbul gevestigde maker van Toon Blast en Toy Blast, kondigde vandaag aan dat de bedrijven de transactie hebben gesloten waarbij Zynga alle uitgegeven en uitstaande gewone aandelen Peak heeft verworven voor een totale aankoopprijs van ongeveer $ 1.85 miljard, bestaande uit ongeveer gelijke bijdragen in contanten en gewone aandelen van Zynga. Peak brengt Zynga een gerenommeerd, getalenteerd team en twee voor altijd franchises, Toon Blast en Toy Blast, die de afgelopen twee jaar consequent zijn gerangschikt in de top 10 en top 20 Amerikaanse iPhone-winstgevende games.

Peak blijft onder leiding staan ​​van oprichter en Chief Executive Officer Sidar Sahin en het huidige managementteam. Daarnaast is het bedrijf van plan het hoofdkantoor in Istanbul, Turkije te behouden.

"We zijn verheugd het buitengewoon getalenteerde team van Sidar en Peak te verwelkomen in Zynga, "zei Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga. "Met toevoeging van Toon Blast en Toy Blast, breiden we ons portfolio van live services uit naar acht franchises voor altijd, waardoor onze wereldwijde doelgroep aanzienlijk wordt uitgebreid en onze opwindende nieuwe game-pijplijn wordt uitgebreid. Als gecombineerd team zijn we goed gepositioneerd om samen sneller te groeien. "

"We zijn erg blij dat we deze monumentale samenwerking die niet alleen Zynga en Peak, maar de hele mobiele gaming-industrie zal treffen, kunnen afronden ", aldus Sidar Sahin, oprichter en Chief Executive Officer van Peak. "De kern van dit partnerschap ligt in een gemeenschappelijke visie - mensen samenbrengen door middel van games. De cultuur van Peak is geworteld in meedogenloos leren en vooruitgang, dus als we samen met Zynga aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen, blijven we net zo toegewijd aan onze unieke cultuur. We zijn erg enthousiast over onze gecombineerde toekomst en wat we samen zullen bereiken. "

Peak is in 2010 opgericht door Sidar Sahin en heeft de geliefde gamefranchises ontwikkeld Toon Blast en Toy Blast. Bekend om hun innovatie, creativiteit en exquise design, Toon Blast en Toy Blast heeft de 'ineenstortings'-mechanica binnen match-3-puzzelspellen populair gemaakt en heeft een zeer betrokken wereldwijd publiek weten te veroveren dat tot de beste spelers in de branche behoort. collectief, Toon Blast en Toy Blast hebben meer dan 12 miljoen gemiddelde mobiele DAU's. Peak zal naar verwachting de gemiddelde mobiele DAU's van Zynga met meer dan 60% laten groeien en tegelijkertijd het internationale publiek van Zynga versterken. Peak verbetert ook Zynga's nieuwe spelpijplijn met aanvullende projecten in vroege ontwikkeling.

De afronding van deze acquisitie gaat in op 1 juli 2020. Zynga verwacht haar leidraad voor het volledige jaar 2020 bij te werken bij de rapportage van de financiële resultaten over het tweede kwartaal van 2 op 2020 augustus 5.

Noot van de redactie:

Belangrijke art- en uitzendmiddelen die beschikbaar zijn voor gebruik via de volgende link: https://bit.ly/ZyngaKeyArtandVideo

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing ™, Empires & Puzzles ™, Voeg Draken! ™ samen, Voeg Magic! ™ samen, Words With Friends ™ en Zynga Poker ™. De spellen van Zynga zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Voor meer informatie, bezoek www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook van de Zynga blog.

Over Peak

Peak is een toonaangevend bedrijf voor mobiel gamen, mogelijk gemaakt door een team dat meedogenloze vooruitgang waardeert. Peak gelooft dat de beste producten worden gemaakt wanneer getalenteerde mensen autonome teams vormen die streven naar impact. Peak heeft momenteel twee toonaangevende mobiele franchises in kaart: Toon Blast en Toy Blast - die de afgelopen twee jaar consequent zijn gerangschikt in de top 10 en top 20 Amerikaanse iPhone-winstgevende games, en gezamenlijk meer dan 12 miljoen gemiddelde mobiele DAU's hebben. Peak, opgericht in 2010, is gevestigd in Istanbul, Turkije. Voor meer informatie bezoek www.peak.com.

Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, inclusief die verklaringen met betrekking tot ons vermogen om de beoogde voordelen van de overname van Peak Oyun Yazılım ve Pazarlama Anonim Şirketin ("Peak") te bereiken, inclusief het uitbreiden van ons wereldwijde publiek, het uitbreiden van onze gemiddelde mobiele DAU en onze algehele groei en updates van onze verwachte en toekomstige financiële prestaties. Toekomstgerichte verklaringen bevatten vaak woorden als "vooruitzichten", "geprojecteerd", "gepland", "van plan", "zal", "anticiperen", "geloven", "richten", "verwachten" en verklaringen in de toekomst gespannen zijn over het algemeen toekomstgericht. De verwezenlijking of het succes van de aangelegenheden die door dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden bestreken, brengt aanzienlijke risico's, onzekerheden en veronderstellingen met zich mee. Er mag niet te veel worden vertrouwd op dergelijke toekomstgerichte verklaringen, die zijn gebaseerd op informatie die ons op de datum hiervan ter beschikking staat. We aanvaarden geen verplichting om dergelijke verklaringen bij te werken. Meer informatie over deze risico's, onzekerheden en veronderstellingen wordt of zal in meer detail worden beschreven in onze openbare deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de "SEC"), waarvan kopieën kunnen worden verkregen door onze Investor Relations-website te bezoeken op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Belangrijke operationele statistieken

We beheren ons bedrijf door verschillende operationele statistieken bij te houden, waaronder mobiele DAU's. 'Mobiele DAU's', die dagelijks actieve gebruikers van onze mobiele games meten, worden geregistreerd en geschat door onze interne analysesystemen. We bepalen mobiele DAU's en andere operationele statistieken met behulp van interne bedrijfsgegevens op basis van het bijhouden van gebruikersaccountactiviteiten. We gebruiken ook informatie van derden, waaronder netwerkaanmeldingen van derden die worden verstrekt door platformproviders, om ons te helpen volgen of een speler die is ingelogd onder twee of meer verschillende gebruikersaccounts hetzelfde individu is.

Mobiele DAU's. We definiëren mobiele DAU's als het aantal personen dat een van onze mobiele games op een bepaalde dag heeft gespeeld. Gemiddelde mobiele DAU's voor een bepaalde periode is het gemiddelde van de mobiele DAU's voor elke dag gedurende die periode. Onder deze statistiek wordt een persoon die twee verschillende mobiele games op dezelfde dag speelt, geteld als twee DAU's. We gebruiken mobiele DAU's als maatstaf voor de betrokkenheid van het publiek.

Contacten

Zynga Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Zynga-pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Piekpers:
Barlas Cevikus
Barlas@peak.com

Bron BEDRIJFSDRAAD