DOOM Eternal, na in maart aangekomen te zijn op pc, PS4 en Xbox One, is klaar om ook op Nintendo Switch te landen. We zullen binnenkort de releasedatum hebben.

Marty Stratton, uitvoerend producent van de titel, heeft inderdaad bevestigd dat het conversieproject goed verloopt en dat de releasedatum voor de Nintendo hybride console binnenkort zal worden aangekondigd.

“We zullen zeer binnenkort praten over de releasedatum, de game boekt grote vooruitgang. Ik zei eerder dat de jongens van Paniekknop, de studio die de leiding heeft over het project, zijn meesters van dit platform. "

De woorden van de producer zijn zeker geruststellend en bevestigen de kwaliteit van de portering precies zoals bij de vorige DOOM uitgebracht in de 2016.

We moeten gewoon wachten om de definitieve releasedatum te achterhalen.