Bandai Namco heeft dat aangekondigd Taiko no Tatsujin op Nintendo Switch heeft wereldwijd verkocht meer dan een miljoen exemplaren. Daarom wordt er nieuwe gratis aanvullende inhoud geïntroduceerd om de mijlpaal te vieren.

Il Gratis DLC dacht dat de ontwikkelaars tien nieuwe tracks bevatten die beschikbaar zijn in de game. Het gekozen thema is dat van soundtracks uit de wereld van videogames. een groot deel van de nieuwe tracks zal ook rechtstreeks van worden overgenomen Nintendo Switch-versie van enkele Bandai Namco-titels. Twee voorbeelden zijn inderdaad Katamari Damacy: ReRoll en meneer Driller: DrillLand. Hieronder is de volledige lijst:

  • "The Arrow Was Shot" (Tales of the Abyss)
  • "Boku no -> Chikyuu Bokura no Chikyuu" (Meneer Driller DrillLand)
  • "IN HET GEBIED" (Ace Combat: Joint Assault)
  • "KARMA (Tatsujin Mix)" (Tekken 6: Bloodline Rebellion)
  • "Katamari on the Rock ~ Main Theme ~" (Katamari Damacy)
  • "Mojipittan Medley" (Kotoba geen puzzel Mojipittan)
  • "Namcot Medley"
  • "Geen weg terug" (goden eter)
  • "Tanoshii Taiko Dojo"

In Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun tijdens de zomer zal ook een nieuwe competitieve modus worden gedistribueerd in de vorm van knock-out toernooi.