In de afgelopen uren Blizzard, via een post op het officiële forum van World of Warcraft, kondigde nieuws aan over de minder bevolkte servers van de titel. Zoals gemeld door de ontwikkelaars, zullen deze "Realms", waarin er vanaf de komende maanden minder spelers zijn, worden samengevoegd met andere, meer bevolkte servers.

In feite een zijn MMORPG, biedt een semi-lege server spelers niet de mogelijkheid om volledig te genieten van alle functies die een actieve community kan bieden, en dus om te voorkomen dat spelers geld moeten uitgeven aan breng je personages over op de meest bevolkte servers heeft Blizzard besloten zelf op te treden in het voordeel van zijn loyale gebruikers.

De overboekingen van de betrokken rekeningen zullen automatisch plaatsvinden tijdens de periodes van onderhoud die binnenkort door Blizzard zelf zal worden meegedeeld.