inFAMOUS heeft onlangs de vernieuwing van het webdomein gezien door de jongens van Sucker Punch. Nieuwe PS5-titel in zicht?

Een paar dagen geleden heeft de studio voor serieontwikkeling de domein van de officiële website van het spel. Dit zou de huidige of toekomstige ontwikkeling van een nieuwe merktitel suggereren die op de nieuwe generatie consoles zal worden uitgebracht. Bedenk dat momenteel sucker Punch bereidt zich voor op de release van de langverwachte Ghost of Tsushima, dus we denken dat de komst van een nieuwe inFAMOUS onwaarschijnlijk is. De laatste versie van het merk dateert van 2014, het jaar waarin de stand-alone DLC op PS4 werd uitgebracht INFAMOUS: First Light.

Wat vind je van deze sage, wil je een terugkeer in stijl op het nieuwe vlaggenschip van Sony of denk je dat het niets meer te zeggen heeft?