Als u het fenomeen niet kent roblox, maak je klaar, want je staat op het punt een nogal waanzinnige wereld binnen te gaan. Deze bootleg mix tussen de LEGO e Minecraft niet alleen heeft het dankzij zijn potentieel een kleine niche van fans gecreëerd memetisch, maar vanaf vandaag is het de ontmoetingsplaats geworden voor een extra niche: supporters van Donald Trump.

Roblox Hack-account TrumpVolgens een siteverslag De computer laten leeglopen en honderden klachten online, meer dan 2.000-account ze zouden zijn gehackt en vernield met accessoires die de zin hadden Maak America Great Again. Bovendien bevatten alle profielen een zin die aan alle ouders is opgedragen - omdat we ons herinneren dat Roblox een titel is die is gericht aan een publiek van kinderen tussen 10 en 14 jaar oud - die hen aanspoort om te stemmen voor de huidige president van de Verenigde Staten november 2020.

Staan we voor een beweging die zowel geniaal als verontrustend is? Ja, zal het de uitkomst van de volgende verkiezingen op enigerlei wijze beïnvloeden? Ik betwijfel het.