Final Fantasy VII Remake Part 2 is nog ver weg, maar de eerste details over de ontwikkeling van het spel en de rol van Sephiroth beginnen naar voren te komen.

Yoshinori Kitase van Square Enix leverde de eerste details ophet tweede hoofdstuk van de Final Fantasy VII Remake, te beginnen met de ontwikkeling van de titel tijdens de noodsituatie Covid-19 tot de rol van de iconische schurk in de geschiedenis.

Geïnterviewd door The GuardianKitase gaf toe dat de ontwikkeling door de pandemie deze maanden enigszins is vertraagd:

“Het feit dat de release van Final Fantasy VII Remake plaatsvond in deze ongekende situatie, maakte toekomstige voorspellingen moeilijk. Op dit moment is het team nog steeds bezig met het maken van de volgende game in werken op afstand, dus onze prestaties zijn momenteel niet 100%. Maar ik denk niet dat er op lange termijn een grote impact zal zijn. "

Vervolgens knoopte de producent zich los rol van Sephiroth hierin, en de volgende titel:

"In het originele spel was Sephiroth niet aanwezig in de verhaalsectie die we vertelden, maar we hebben wijzigingen aangebracht zodat we het vanaf het begin hadden en het belangrijker maakten binnen het Remake-project. We wilden dat fans erover zouden blijven praten op sociale media en de opwinding hoog zouden houden terwijl we doorgaan naar de volgende game. Sephiroth zal een belangrijke rol spelen in de geschiedenis van de volgende game, maar ik kan nu geen informatie meer over hem onthullen. "

U bent een van de blije mensen geweest om het te zien Een gevleugelde engel meteen, of had je hem liever alleen ontmoet in de gevorderde stadia van het Remake-project?