Netflix brengt vandaag de teaser-trailer en de eerste beelden van uit AWAY, de nieuwe originele serie die beschikbaar zal zijn vanaf 4 september 2020. De serie sterren Hilary Swank in de rol van een astronautenmoeder, gedwongen haar familie op aarde te verlaten om een ​​missie naar Mars te ondernemen.

Synopsis:
Gemaakt door Andrew Hinderaker, de Netflix-serie AWAY is een episch, spannend en ontroerend drama en viert de ongelooflijke vooruitgang die mensen kunnen maken, evenals de persoonlijke offers die ze onderweg moeten ondergaan. Terwijl ze zich voorbereidt om een ​​internationale bemanning te leiden op de eerste missie naar Mars, moet de Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) ermee instemmen haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) in de steek te laten, net wanneer ze haar het meest nodig hebben. De reis naar de ruimte wordt steeds levendiger en tegelijkertijd worden de relaties tussen de astronauten gecompliceerd en komen de effecten van afstand tot geliefden op aarde naar voren. AWAY bewijst dat succes soms vereist dat je van huis moet.

De serie ziet de showrunner als uitvoerende producenten Jessica Goldberg geflankeerd door Matt Reeves, Jason Katims, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan, Andrew Hinderaker, Jeni Mulein e Michelle Lee.