MaffiaMafia: Definitive Edition is officieel uitgesteld. De releasedatum, die aanvankelijk was vastgesteld op 28 augustus, glijdt ongeveer een maand weg en gaat naar 25 september op pc, Xbox One en PS4.

hangar 13 legde in een notitie de redenen voor het uitstel uit:

"Hoewel we aanvankelijk dachten dat we een maand eerder uit zouden gaan, op 28 augustus, is het afronden van alles op tijd voor die datum extreem gecompliceerd geworden door de wereldwijde pandemie van Covid-19, en het laatste wat we willen is de kwaliteit van de ervaring. Vanaf het begin was dit een spannend project voor ons. Veel van onze ontwikkelaars hebben meegewerkt aan het creëren van de originele maffia en we zijn allemaal toegewijd aan het verzinnen van een bijgewerkte ervaring die die tijdloze klassieker waardig is. We stellen uw geduld en begrip op prijs terwijl we Mafia: Definitive Edition het beste maken dat onze fans over de hele wereld kunnen hebben. "

Inmiddels een onthullende gameplay staat gepland voor 22 juli.