Amazon Prime Video heeft de officiële teaser-trailer van het tweede seizoen van DE JONGENS, wiens eerste drie afleveringen zullen debuteren Vrijdag 4 september op Prime Video. Volgende nieuwe afleveringen zijn er één beschikbaar elke vrijdag, om te eindigen met deepische seizoensfinale op 9 oktober. De acht afleveringen De Amazon Original-serie is exclusief beschikbaar op Prime Video in meer dan 200 landen over de hele wereld en wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios in samenwerking met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film.

Dit tweede seizoen nog sterker en krankzinniger ziet de jongens de wet ontvluchten, terwijl de Supes hem achtervolgen, terwijl ze wanhopig proberen zich te herenigen en de Vought te bevechten. Hughie (Jack Quaid), Moedermelk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) e Kimiko (Karen Fukuhara) blijven verborgen en proberen zich aan te passen aan dit nieuwe normaal, terwijl Butcher (Karl Urban) nergens te vinden is. Ondertussen moet Starlight (Erin Moriarty) haar nieuwe rol in de Seven vinden nu Homelander (Antony Starr) ernaar streeft er volledige controle over te krijgen. Haar kracht wordt bedreigd door de komst in het team van Stormfront (Aya Cash), een nieuwe Supe-expert van sociale media, ook zij met haar eigen doelen. Bovendien wordt de Supervillain-dreiging cruciaal, omdat Vought probeert de paranoia van de natie in haar voordeel uit te buiten.

De Seven Supes omvatten ook Queen Maeve (Dominique McElligott), A-Train (Jessie T. Usher), The Deep (Chace Crawford) en Black Noir (Nathan Mitchell). De cast van het tweede seizoen zal ook Claudia Doumit, Goran Visnijc, Malcolm Barrett, Colby Minifie, Shantel VanSanten, Cameron Crovetti, PJ Byrne, Laila Robbins en Giancarlo Esposito zien, die terugkeert in de rol van het hoofd van Vought, Stan Edgar.