In de afgelopen uren supermassive Games ha aangekondigd de nieuwe releasedatum voor het tweede hoofdstuk van de The Dark Pictures Anthology: Little Hope. De titel, oorspronkelijk gepland voor deze zomer, was geweest uitgesteld vanwege de Covid-19 noodsituatie, en zal het licht net op tijd zien voor de volgende Halloween, aangezien de publicatie van Little Hope nu is gepland voor 30 ottobre.

Degenen die de game vooraf bestellen, hebben er ook toegang toe Curator's Cut, die extra scènes biedt in vergelijking met de klassieke versie, met verschillende keuzes en alternatieve gevolgen, en met extra personages.

Daarnaast wordt er een uitgebracht om de lancering van dit tweede hoofdstuk in winkels te vieren Beperkte editie van The Dark Pictures Anthology waaronder Man of Medan en Little Hope, evenals verschillende gadgets zoals spelden en een stoffenkaart.