Bij annulering in de afgelopen maanden van deE3 2020gaven veel verkondigers de voorkeur hun conferenties omzetten in digitale evenementen. Microsoft heeft een speciale aflevering uitgezonden van Binnen Xbox gewijd aan de nieuwe generatie, heeft Sony haar gepresenteerd PlayStation 5 en een geweldige line-up van titels, enzovoort. Nintendo toch besloten om organiseer geen vervanging Direct, en verkoos in plaats daarvan het nieuws aan te kondigen via mini-live of gewoon de publicatie van trailers op sociale netwerken. Er kan echter iets zijn veranderd, aangezien een gerucht deze maand zijn komst aankondigde.

Op het forum van ResetEra, suggereerde de bekende insider Kelios dat de uitgever een Nintendo Direct compleet, verwacht voor Maandag 20 juli. Dezelfde gebruiker zei ook dat het evenement via het profiel zal worden aangekondigd Twitter officieel een paar dagen eerder, vermoedelijk op 17. Als deze geruchten waar blijken te zijn, zou het een kans kunnen zijn om meer details te leren over enkele uitstekende titels, zoals Bayonetta 3 o The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. We wachten echter op een officiële release, voordat we tevergeefse hoop aanwakkeren.

Bayonetta 3